Congost de Pierre-Lys
escriu un correu electrònic altres webs d'escalada i muntanya bibliografia recomanada index per quantificar les pringades per treure el mono els dies de pluja frases per pensar ressenyes d'escalada en gel i corredors ressenyes d'escalada esportiva inici ressenyes d'escalada clàssica i terreny d'aventura on escalar? la nostra previsió les nostres fotos
Échine du Diable Grande Paroi Dalle de Lys

SECTORS

Grande Paroi

Échine du Diable

 

Com arribar

Des de la Jonquera fins a la sortida de Perpinyà Nord de l'autopista, prendre la carretera direcció Foix o Sant Pau de Fenollet (D -117). Seguir aquesta carretara fins pocs quilómetres després de l'encreument per anar a Axat. Entrem dins el congost uns quilòmetres abans de Quillan. A l'entrada del congost, hi ha una àrea de pícnic a la nostra dreta, al costat del riu. Per accedir a algunes parets haurem de deixar el cotxe en aquesta àrea.

Totes les vies que figuren aquí han estat repetides per nosaltres. La informació que hi figura, així com la graduació dels llargs pot diferir de les guies.
Us agraïriem que ens informéssiu de la diferències que heu notat entre la nostra documentació i la vostra experiència, per així millorar-ne la qualitat i mantenir-la actualitzada. Gràcies.

Creative Commons License
Aquesta obra està sota una llicència de Creative Commons.