Riglos
escriu un correu electrònic altres webs d'escalada i muntanya bibliografia recomanada index per quantificar les pringades per treure el mono els dies de pluja frases per pensar ressenyes d'escalada en gel i corredors ressenyes d'escalada esportiva inici ressenyes d'escalada clàssica i terreny d'aventura on escalar? la nostra previsió les nostres fotos

SECTORS

Mallo Pisón

Mallo Cuchillo

Mallo Visera

Mallo Colorao

 

 

RECOMANACIONS

Aigua?
Hi ha una font a la pujada que va des del bar a la plaça, en el dipòsit d'aigua que hi ha al camí que porta als Mallos Menores i una altra en un desl carrers de la part de dalt del poble.
On dormir?
Hi ha varis llocs on es pot fer bivac: estació antiga prop de la carretara a la dreta just al començar a pujar cap al poble de Riglos, àrea de picnic just passat el monument als muntanyencs amb una pista que baixa, apeadero de l'estació que s'hi arriba per l'únic carrer que baixa just passat el bar.
 

Totes les vies que figuren aquí han estat repetides per nosaltres. La informació que hi figura, així com la graduació dels llargs pot diferir de les guies.
Us agraïriem que ens informéssiu de la diferències que heu notat entre la nostra documentació i la vostra experiència, per així millorar-ne la qualitat i mantenir-la actualitzada. Gràcies.

Creative Commons License
Aquesta obra està sota una llicència de Creative Commons.