Alacant
escriu un correu electrònic altres webs d'escalada i muntanya bibliografia recomanada index per quantificar les pringades per treure el mono els dies de pluja frases per pensar ressenyes d'escalada en gel i corredors ressenyes d'escalada esportiva inici ressenyes d'escalada clàssica i terreny d'aventura on escalar? la nostra previsió les nostres fotos

SECTORS

 

Puig Campana

Peñón de Ifach

Ponoig

Mascarat

RECOMANACIONS

On dormir?
Un bon lloc on dormir si estem escalant per aquestes zones és al poble de Finestrat. Al voltant de la Font del Molí hi ha diferents zones on es pot acampar i fer bivac. A més, a la Font del Molí podrem agafar aigua. Una altra opció és anar a dormir al lloc on deixem el cotxe per anar a escalar a Ponoig, és un lloc força tranquil.

Totes les vies que figuren aquí han estat repetides per nosaltres. La informació que hi figura, així com la graduació dels llargs pot diferir de les guies.
Us agraïriem que ens informéssiu de la diferències que heu notat entre la nostra documentació i la vostra experiència, per així millorar-ne la qualitat i mantenir-la actualitzada. Gràcies.

Creative Commons License
Aquesta obra està sota una llicència de Creative Commons.