Serra de Carreu
escriu un correu electrònic altres webs d'escalada i muntanya bibliografia recomanada index per quantificar les pringades per treure el mono els dies de pluja frases per pensar ressenyes d'escalada en gel i corredors ressenyes d'escalada esportiva inici ressenyes d'escalada clàssica i terreny d'aventura on escalar? la nostra previsió les nostres fotos

SECTORS

 

Sector Central

 

RECOMANACIONS

Accés
Des del poble de Bóixols (accessible per la L-511 que enllaça Isona i Coll de Nargó) prenem una pista asfaltada cap al nord. Més amunt s'acaba l'asfalt, però la pista continua en bon estat. Prenen un trencant a mà dreta i passem pel costat d'una casa groga. 500 metres després de la casa groga, al costat esquerra de la pista, hi ha una esplanada a on podem deixar el cotxe.

Totes les vies que figuren aquí han estat repetides per nosaltres. La informació que hi figura, així com la graduació dels llargs pot diferir de les guies.
Us agraïriem que ens informéssiu de la diferències que heu notat entre la nostra documentació i la vostra experiència, per així millorar-ne la qualitat i mantenir-la actualitzada. Gràcies.

Creative Commons License
Aquesta obra està sota una llicència de Creative Commons.