La Colomina
escriu un correu electrònic altres webs d'escalada i muntanya bibliografia recomanada index per quantificar les pringades per treure el mono els dies de pluja frases per pensar ressenyes d'escalada en gel i corredors ressenyes d'escalada esportiva inici ressenyes d'escalada clàssica i terreny d'aventura on escalar? la nostra previsió les nostres fotos

SECTORS

 

Pic de la Colomina

Pic Peguera

RECOMANACIONS

On dormir?
El millor lloc on dormir és el Refugi de la Colomina.
 
Accés al Refugi de la Colomina
Des de la Presa de Sallente s'ha d'agafar el camí que puja fins a l'Estany Gento. Un cop a l'Estany Gento hem d'anar a l'estació superior del telefèric i aquí pendre el camí que puja fins al Refugi de la Colomina. Calcular unes dues hores des del cotxe fins al refugi. Hi ha l'opció de pujar fins a l'Estany Gento amb telefèric, en aquest cas ens estalviarem una hora d'aproximació.
 

Totes les vies que figuren aquí han estat repetides per nosaltres. La informació que hi figura, així com la graduació dels llargs pot diferir de les guies.
Us agraïriem que ens informéssiu de la diferències que heu notat entre la nostra documentació i la vostra experiència, per així millorar-ne la qualitat i mantenir-la actualitzada. Gràcies.

Creative Commons License
Aquesta obra està sota una llicència de Creative Commons.