Pic d'Espade
escriu un correu electrònic altres webs d'escalada i muntanya bibliografia recomanada index per quantificar les pringades per treure el mono els dies de pluja frases per pensar ressenyes d'escalada en gel i corredors ressenyes d'escalada esportiva inici ressenyes d'escalada clàssica i terreny d'aventura on escalar? la nostra previsió les nostres fotos


SECTORS

Cara oest

 

 

RECOMANACIONS

Com arribar?
El punt de partida de l'aproximació és el Refugi de la Glère. Per arribar fins al refugi hi ha una pista forestal que surt de la carretera que baixa des del Coll del Tourmalet fins a Barèges. Un cop hem passat l'estació d'esquí i abans d'arribar al poble trobarem una indicació del refugi en una pista que surt a mà esquerra. Els primers quilòmetres de la pista es troben en força bon estat. Però el darrer tram està en males condicions, si no portem un tot terreny o un vehicle alt haurem de deixar el cotxe en un pàrquing que hi ha abans de la pujada final. En funció d'on deixem el cotxe trigarem de 5 a 45 minuts per arribar al refugi. A més a més, la circulació de vehicles pel darrer tram de la pista està regulada, només s'hi pot circular de 18:00 a les 8:00 hores.
On dormir?
El millor lloc on dormir és el refugi de la Glére

 

Totes les vies que figuren aquí han estat repetides per nosaltres. La informació que hi figura, així com la graduació dels llargs pot diferir de les guies.
Us agraïriem que ens informéssiu de la diferències que heu notat entre la nostra documentació i la vostra experiència, per així millorar-ne la qualitat i mantenir-la actualitzada. Gràcies.

Creative Commons License
Aquesta obra està sota una llicència de Creative Commons.