Llibre de piades
escriu un correu electrònic altres webs d'escalada i muntanya bibliografia recomanada index per quantificar les pringades per treure el mono els dies de pluja frases per pensar ressenyes d'escalada en gel i corredors ressenyes d'escalada esportiva inici ressenyes d'escalada clàssica i terreny d'aventura on escalar? la nostra previsió les nostres fotos

Un petit tresor.
escrit per: .G || Mail: 2008-09-10 17:24:51
Cansament.
Sento cansament mental i físic.

El primer és desolador. Es deu a un estira i arronsa continu entre les diverses opinions del fòrum. Volia introduir un tema nou i resulta que l’únic del què es parla, l’únic que sembla tenir importància, és una baralla electrònica de paraules afilades. Això fa que molts usuaris ens tirem enrera a l’hora de comunicar-nos.
Proposo unes recomanacions:
1- Una tertúlia fent un cafè o similar amb un interlocutor davant és més profitosa. Quedeu físicament amb aquests amb qui sembla que teniu tantes coses a discutir.
2- Deixeu de fer el borinot a la paret, tant els uns com els altres. A la muntanya es va a disfrutar.
3- Us proposo als amants de l’escalada clàssica que reequipeu segons l’autor de la via ho va fer al seu dia. Una via és una obra d’art i com a tal s’ha de respectar. Abans d’anar a la paret hem de saber on ens posem. Si passem por a la via pq els seguros allunyen, potser és que senzillament toca fer una altra via més equipada. No tot és per tots. Si voleu posar més xapes us convido a que obriu la vostra pròpia via, ningú preguntarà per què poseu els seguros on voleu, és la vostra visió del camí.
4- Podríem preocupar-nos per altres matèries com el recent “tancament/prohibició” de diversos sectors d’escalada.
5- Però sobretot, educació. Tots som persones.

I ara, el que volia compartir amb tots vosaltres, un petit tresor. El cansament físic es deu a un dies a Picos de Europa. Un paradís de muntanya i roca més a prop del que creiem. Sempre es pot fer una parada a mig camí (a Riglos, per exemple). Hi ha excursions força interessants per la zona i un munt de roca (alguns sectors atractius com el Picu Urriellu i altres menys conegut però igualment recomanables amb via llarga per un tubo). A Fresnidiellu, per exemple, amb interessants tirades tècniques de “canalizos” (ens vam quedar amb les ganes pq la via Elixir para Calvos era poc evident en algun tram). A tenir en compte: camins mal senyalitzats en les excursions a peu, molt sol i poca aigua o boira, compte amb les acampades i vivacs (malgrat no ho especifica en moltes zones no es pot pernoctar).

Fins aviat, companys.

Respondre

   

suggeriments, problemes, queixes... envia un correu a

Creative Commons License
Aquesta obra està sota una llicència de Creative Commons.