Llibre de piades
escriu un correu electrònic altres webs d'escalada i muntanya bibliografia recomanada index per quantificar les pringades per treure el mono els dies de pluja frases per pensar ressenyes d'escalada en gel i corredors ressenyes d'escalada esportiva inici ressenyes d'escalada clàssica i terreny d'aventura on escalar? la nostra previsió les nostres fotos

Via Kakadú a la Paret dels Trons (V)
escrit per: Archeo || Mail: 2007-03-14 10:09:25
Via facileta (nomès un tram de V) i equipada amb parabolts. La paret es força tranquila per què l'aproximació es una miqueta més llarga que altres parets amb vies fàcils. La zona de liquens que comentaveu es troba seca, soposo que degut a l'hivern que ha fet. Per tant no rellisca i no et fa sentir gaire insegur. A la ressenya comenteu que es ideal per iniciar-se en via llarga. Jo ho possaria entre cometes per què deunido el que allunyen els seguros. Algu que passi d'equipament esportiu a això ho pot flipar una mica.

Respondre

Re: Via Kakadú a la Paret dels Trons (V):
escrit per: Ressenya || Mail : 2007-03-14 16:16:02
Hola Archeo, vam posar que aquesta via era ideal per inciar-se en via llarga perquè només té un pas de V, i en general està prou protegida. Potser les xapes no estan molt i molt juntes, però habitualment a Montserrat els alejes que hi ha en els llargs de IV/IV+ són força considerables.

   

suggeriments, problemes, queixes... envia un correu a

Creative Commons License
Aquesta obra està sota una llicència de Creative Commons.