Maladeta
escriu un correu electrònic altres webs d'escalada i muntanya bibliografia recomanada index per quantificar les pringades per treure el mono els dies de pluja frases per pensar ressenyes d'escalada en gel i corredors ressenyes d'escalada esportiva inici ressenyes d'escalada clàssica i terreny d'aventura on escalar? la nostra previsió les nostres fotos

SECTORS

Cara Sud

 

RECOMANACIONS

ATENCIÓ!!
Durant els mesos de juliol i agost no està permès pujar amb cotxe particular a Puente de Coronas. O es puja a peu o amb taxi. Una altra opció és fer laproximació per la Vall de Cregüenya, però és molt llarg. Potser la millor opció és anar a escalar a aquesta paret és durant el mes de juny, les geleres estan en bon estat i es pot arribar amb cotxe a Puente de Coronas.
On dormir?
El millor lloc on dormir és Pont de Coronas

Totes les vies que figuren aquí han estat repetides per nosaltres. La informació que hi figura, així com la graduació dels llargs pot diferir de les guies.
Us agraïriem que ens informéssiu de la diferències que heu notat entre la nostra documentació i la vostra experiència, per així millorar-ne la qualitat i mantenir-la actualitzada. Gràcies.

Creative Commons License
Aquesta obra està sota una llicència de Creative Commons.