Oliana
escriu un correu electrònic altres webs d'escalada i muntanya bibliografia recomanada index per quantificar les pringades per treure el mono els dies de pluja frases per pensar ressenyes d'escalada en gel i corredors ressenyes d'escalada esportiva inici ressenyes d'escalada clàssica i terreny d'aventura on escalar? la nostra previsió les nostres fotos

SECTORS

Cinglera dels Esplovins

Paret Bucòlica

Roca Narieda

Tossal de l'Obaga de la Font

Paret dels Tres Ponts

Serra de les Canals

Serrat del Coniller

La Valldan

 

RECOMANACIONS

On dormir?
A la zona d'escalada de Coll de Nargó

ATENCIÓ!!!!
A principi de 2006/finals de 2005 ha entrat en servei la nova carretera que atravessa el pantà d'Oliana. Segons les indicacions de tràfic sembla que només és possible aparcar al parquing de la ferrata. Està prohibit circular per la carretera que dóna la volta al túnel que passa per sota la paret i per tant estaria prohibit accedir al parquing que hi ha a peu de la Cinglera dels Esplovins.

Totes les vies que figuren aquí han estat repetides per nosaltres. La informació que hi figura, així com la graduació dels llargs pot diferir de les guies.
Us agraïriem que ens informéssiu de la diferències que heu notat entre la nostra documentació i la vostra experiència, per així millorar-ne la qualitat i mantenir-la actualitzada. Gràcies.

Creative Commons License
Aquesta obra està sota una llicència de Creative Commons.