Ordesa
escriu un correu electrònic altres webs d'escalada i muntanya bibliografia recomanada index per quantificar les pringades per treure el mono els dies de pluja frases per pensar ressenyes d'escalada en gel i corredors ressenyes d'escalada esportiva inici ressenyes d'escalada clàssica i terreny d'aventura on escalar? la nostra previsió les nostres fotos


SECTORS

Tozal del Mallo

 

 

RECOMANACIONS

Accés
Des de Torla hem de seguir la pista forestal fins a l'aparcament del Parc Nacional. Al juliol i a l'agost l'accés a l'aparcament està tallat als cotxes particulars, i s'ha de pujar amb bus des de Torla (de 6 h a 22:30 h).
 
On dormir?
A l'aparcament hi ha un porxo on fer bivac, però si ens veuen els vigilants del Parc pot ser que ens facin fora, ja que no es permet fer bivac en aquesta zona

Totes les vies que figuren aquí han estat repetides per nosaltres. La informació que hi figura, així com la graduació dels llargs pot diferir de les guies.
Us agraïriem que ens informéssiu de la diferències que heu notat entre la nostra documentació i la vostra experiència, per així millorar-ne la qualitat i mantenir-la actualitzada. Gràcies.

Creative Commons License
Aquesta obra està sota una llicència de Creative Commons.