Dent d'Orlú
escriu un correu electrònic altres webs d'escalada i muntanya bibliografia recomanada index per quantificar les pringades per treure el mono els dies de pluja frases per pensar ressenyes d'escalada en gel i corredors ressenyes d'escalada esportiva inici ressenyes d'escalada clàssica i terreny d'aventura on escalar? la nostra previsió les nostres fotos


SECTORS

Cara Sud

Cara Est

 

 

RECOMANACIONS

Aproximació/Descens

Si anem a escalar alguna de les vies de la cara Sud o Sud-Est de la Dent d'Orlú que arriben fins al cim el millor serà que disposem de dos cotxes. Un cotxe s'utilitza per a l'aproximació deixant-lo al parquing de la cara sud. I l'altre cotxe s'utilitza pel descens i es deixa al parquing de la cara nord, d'on surt el camí de la via normal a la Dent d'Orlú. Per accedir al parquing de la cara nord des d'Ax les Thermes hem d'agafar la carretera en direcció Ascou-Coll de Pailhères. Passat Ascou, a l'alçada d'un camping hem d'agafar una pista que surt a mà dreta (travessar el camping) i puja durant uns 7 quilòmetres fins al parquing de la via normal.
 
On dormir?
Un bon lloc per fer bivac és al parquing del final de la pista de la cara sud. Hi ha una caseta amb lavabos i aigua.

Totes les vies que figuren aquí han estat repetides per nosaltres. La informació que hi figura, així com la graduació dels llargs pot diferir de les guies.
Us agraïriem que ens informéssiu de la diferències que heu notat entre la nostra documentació i la vostra experiència, per així millorar-ne la qualitat i mantenir-la actualitzada. Gràcies.

Creative Commons License
Aquesta obra està sota una llicència de Creative Commons.