La Llesca

Montsec - Terradets - Paret de l'Amanita

 

ressenya.net
Dificultat: 6c+, MD+ 
Dificultat mÓxima obligada: 6a/6a+ 
Recorregut: 235m
Oberturista i any: Jordi Tapia i Bernat Jover; 12/02/2006 
Horari: 4h
Orientaciˇ: Sud-est 
Material: Camalots 1,3 i 4, tascons, i alien blau i verd. Estreps si anem justos de grau. 
Observacions: Inscripciˇ T.J a peu de via, els dos primers llargs sˇn evidents, el tercer caldrÓ anar en compte i no desorientar-se per anar a buscar un diedret amagat (visible desde R2). la travessia del quart llarg guapa i un pŔl expo a l'arribada a la R. El 5Ŕ serÓ el mÚs exigent per˛ no obligat on muntarem reuniˇ a l'arribada sota la llesca al segon espit reforšant-lo amb cam.n║3 
Aproximaciˇ: Aparquem el cotxe a la carretera que puja a Tremp a l'Órea de descans de les Bagasses o al costat del pont romÓ. Creuem el pont i pugem cap a la paret seguint uns cables. Un cop arribem a la via del tren la seguim cap a la nostra dreta. Passem per dins del t˙nel i la sortida d'aquest a la nostra dreta hi ha un caminet que ens hi permet pujar a sobre. Seguim la paret fins a situar-nos una mica a l'esquerra de la gran llastra. 
Descens: rapel en diagonal a la dreta mirant el pati a trobar el descens ben equipat de vies delincuentes i amanita. un cop arribem a feixa de la R2 ja a peu fins el cotxe!!  
Data d'ascenciˇ: 12/02/2006 
Informaciˇ proporcionada per: Bernat Jover 
ressenya.net