Café licor

País Valencià - Ponoig -

 

ressenya.net
Dificultat: 6b+/Ae, ED- 
Dificultat màxima obligada: 6b 
Recorregut: 440m
Oberturista i any: S. Guerola i E. Perales 
Horari: 4-6h
Orientació: Sud 
Material: 22 cintes exprés, bagues per a ponts de roca i estreps. 
Observacions: Equipada amb parabolts, pitons i ponts de roca. La via es pot començar de dues maneres diferents: per un llarg de 6a o per un de 6b. I després cal fer una travessa a la dreta d’uns 25 metres fins a la base de la canal on trobem una inscripció “C.L.”. Fins a la R6 és la part més interessant de la via i es pot rapelar des d’aquest punt. De totes maneres val la pena seguir amunt per fer el vuitè llarg, malgrat que per això hem de fer tres llargs de rostoll fins al cim. Les 22 cintes són necessàries pel sisè llarg, tot i que se’n pot treure alguna. Mínim recomanat 17 cintes. Roca de bona a excel•lent qualitat, excepte en els trams tombats. 
Aproximació: Des del parquing seguim el torrent i quan som a la vertical de la paret agafem un camí que puja fins a la paret. Inici de la via a la dreta de l’esperó (a l’esquerra d’unes vies d’esportiva antigues). Es veuen 2 línies paral•leles de parabolts platejats. 
Descens:  Des del cim anar al vessant oposat a buscar una canal (fites). Al principi de la canal a mà esquerra hi ha un ràpel de 45 metres. Baixem per la tartera atravessant cap a l'esquerra a l'alçada d'uns pins. Seguim el camí (fites i marques blanques) fins arribar a un ràpel de 25 metres i un altre ràpel de 35 metres. I després baixem pel mig dels pins fins al cotxe. 
Data d'ascenció: 06/12/2009 
Informació proporcionada per: ressenya 
ressenya.net