Entre Aigües

Catalunya - Sant Llorenç de Morunys - Serra dels Bastets

 

ressenya.net
Dificultat: V+,  
Dificultat màxima obligada: V 
Recorregut: 150m
Oberturista i any: Arantxa Cardús, Ingrid Solé, Llorenç Vallés 13/6/2011 
Horari: 1.5h
Orientació: Sud 
Material: 9 cintes, bagues per sabines, friends fins al nº1 
Observacions: R1 i R2 en alzines, R3 sobre dos parabolts, R4 sobre sabina. Roca bona en general tot i que cal vigilar ja que estem al Solsonés. Primer llarg a navegar per placa fàcil, la resta més evident. No oblidar-se de disfrutar de les vistes. 
Aproximació: sortim de Sant Llorenç de Morunys i baixem cap a Solsona, passat el segon tunel aparquem en el marcat revolt(mateix aparcament que la Cresta del Sol o la Cresta de Vall Llonga). Retornen per la carretera, passem per sobre del pont i al final sortim cap a l'esquerra, una marcada fita ens invita a pujar, seguirem a buscar el marcat esperonet de roca per on pujarem fins al collet. Ara anem a l'esquerra, fins situar-nos sota la placa del primer llarg, fita i fletxa picada a la paret.(20 minuts) 
Descens: del collet baixarem uns metres cap a l'altre costat a bucar una feixeta que seguirem cap a l'esquerra, entre boixos anirem baixant per tornar a l'aresta del llengot, i ara baixarem cap al pantà fins al collet que tenim al davant i tot seguit a l'esquerra per tornar a peu de via i a la carretera(30 minuts) 
Data d'ascenció: 09/08/2011 
Informació proporcionada per: Llorenç Vallès 
ressenya.net