Ports de Besseit
escriu un correu electrònic altres webs d'escalada i muntanya bibliografia recomanada index per quantificar les pringades per treure el mono els dies de pluja frases per pensar ressenyes d'escalada en gel i corredors ressenyes d'escalada esportiva inici ressenyes d'escalada clàssica i terreny d'aventura on escalar? la nostra previsió les nostres fotos

SECTORS

Roca Dreta de les Valls

Moles del Don

Les Gronses

Roques del Benet

Roques del Mas Mut

 

 

RECOMANACIONS

Accés
  • MOLES DEL DON: Des dHorta de Sant Joan anem a lencreuament amb la carretera Tortosa-Vall de Roures. Davant mateix neix una pista asfaltada que es dirigeix a làrea recreativa de la Franqueta i que seguirem durant uns 7 Km (exactes). Durant la baixada i al nostra dreta surt un revol de 180º sense esfaltar, al final del qual hi trobem un aparcament.
  • ROCA DRETA DE LES VALLS: Des d'Arnes cal anar cap al Toll del Vidre per una pista asfaltada. Es passa un coll i es continua fins a trobar una pista a l'esquerra amb un cartell amb la indicació "Les Valls". Es pot aparcar aquí mateix o coninuar un tros de la pista de l'esquerra, tot i que els primers metres no està bon estat, fins on la pista s'eixample.

 
On dormir?
A Prat de Comte, encara que una mica allunyat de les parets, hi ha lAlberg Ca La Jepa ( 977 428 278 ). Si no volem anar tan lluny a Horta de Sant Joan també trobarem algun allotjament per passar la nit sota cobert. També hi ha la possibilitat d'acampar i agafar aigua l'àrea recreativa de la Franqueta.

Totes les vies que figuren aquí han estat repetides per nosaltres. La informació que hi figura, així com la graduació dels llargs pot diferir de les guies.
Us agraïriem que ens informéssiu de la diferències que heu notat entre la nostra documentació i la vostra experiència, per així millorar-ne la qualitat i mantenir-la actualitzada. Gràcies.

Creative Commons License
Aquesta obra està sota una llicència de Creative Commons.