Sadernes
escriu un correu electrònic altres webs d'escalada i muntanya bibliografia recomanada index per quantificar les pringades per treure el mono els dies de pluja frases per pensar ressenyes d'escalada en gel i corredors ressenyes d'escalada esportiva inici ressenyes d'escalada clàssica i terreny d'aventura on escalar? la nostra previsió les nostres fotos

SECTORS

Cingles de Gitarriu

 

 

RECOMANACIONS

ATENCIÓ!!! des del juliol del 2008 s'ha prohibit l'escalada en aquesta zona. Més informació

Accés
Des de Sadernes seguim la pista al nord. Aquesta pista travessa dos ponts i després passa per l'aparcament de les vies d'escalada esportiva fins a trobar un desviament. El ramal de l'esquerra ( direcció a Sant Aniol ) està tallat amb una cadena, seguim pel de la dreta ( direcció al Bassegoda ) i al cap de poc ens trobem amb un petit aparcament. En aquest punt hem de deixar el cotxe.
Friki
Si busques friki clica aquí
 

Totes les vies que figuren aquí han estat repetides per nosaltres. La informació que hi figura, així com la graduació dels llargs pot diferir de les guies.
Us agraïriem que ens informéssiu de la diferències que heu notat entre la nostra documentació i la vostra experiència, per així millorar-ne la qualitat i mantenir-la actualitzada. Gràcies.

Creative Commons License
Aquesta obra està sota una llicència de Creative Commons.