Moles de Sant Honorat
escriu un correu electrònic altres webs d'escalada i muntanya bibliografia recomanada index per quantificar les pringades per treure el mono els dies de pluja frases per pensar ressenyes d'escalada en gel i corredors ressenyes d'escalada esportiva inici ressenyes d'escalada clàssica i terreny d'aventura on escalar? la nostra previsió les nostres fotos


SECTORS

Agulla dels tres ponts

Paret nord de Sant Honorat

 

 

RECOMANACIONS

Accés
Sortint del poble d'Oliana direcció Coll de Nargó, passat el pont, agafar el trencant a mà esquerra que porta cap al poble de Peramola. Seguir la carretera uns quilòmetres i just abans d'arribar a Peramola agafem un trencant a mà dreta amb la indicació Hostal del Boix. Aparquem el cotxe a l'entrada de l'hostal.
 
On dormir?
Un bon lloc on dormir és als prats del voltant de l'ermita de Castell-Llebre. Per arribar-hi hem d'agafar la pista que surt a la dreta arribant a l'Hostal del Boix (indicació). Seguim aquesta carreterera fins a l'hermita. Cal portar aigua perquè al voltant de l'hermita no hi ha cap font.
 

Totes les vies que figuren aquí han estat repetides per nosaltres. La informació que hi figura, així com la graduació dels llargs pot diferir de les guies.
Us agraïriem que ens informéssiu de la diferències que heu notat entre la nostra documentació i la vostra experiència, per així millorar-ne la qualitat i mantenir-la actualitzada. Gràcies.

Creative Commons License
Aquesta obra està sota una llicència de Creative Commons.