Tossal del Molar Gran
escriu un correu electrònic altres webs d'escalada i muntanya bibliografia recomanada index per quantificar les pringades per treure el mono els dies de pluja frases per pensar ressenyes d'escalada en gel i corredors ressenyes d'escalada esportiva inici ressenyes d'escalada clàssica i terreny d'aventura on escalar? la nostra previsió les nostres fotos

SECTORS

Cara Est

 

RECOMANACIONS

Accés
S'accedeix des de la boca sud del Túnel de Vielha, deixant el cotxe a la zona de picnic del refugi de Conangles o si disposem de 4x4 o un turisme alt pujar fins al final de la pista (estalvi de 25 minuts).
 
On dormir?
Es possible dormir al refugi de Besiberri de la FEEC (1 hora i mitja des de la carretera) o bé a la cabana de pescadors que hi ha al costat del llac de la boca sud del Túnel de Vielha
 
 

Totes les vies que figuren aquí han estat repetides per nosaltres. La informació que hi figura, així com la graduació dels llargs pot diferir de les guies.
Us agraïriem que ens informéssiu de la diferències que heu notat entre la nostra documentació i la vostra experiència, per així millorar-ne la qualitat i mantenir-la actualitzada. Gràcies.

Creative Commons License
Aquesta obra està sota una llicència de Creative Commons.